Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του Kraven the Hunter λέει πως θα είναι ταινία με απροσδόκητα τραγικό τέλος

*
Το Kraven the Hunter δε θα είναι μια συνηθισμένη ταινία υπέρ-ηρώων για τη Sony, αφού σύμφωνα με τον J. C. Chandor, σκηνοθέτη της παραγωγής, το τέλος της θα είναι αναπάντεχα θλιβερό.

Ακόμα και αν παραδέχτηκε πως η Sony δεν θα ήθελε να αποκαλυφθούν ακόμα αυτές οι λεπτομέρειες, ο Chandor δήλωσε πως μόλις εμφανιστούν τα credits του φινάλε, το κοινό δεν θα έχει μείνει με στάλα αισιοδοξίας από τα όσα έχει παρακολουθήσει. Φαίνεται λοιπόν πως θα είναι μια αρκετά πιο σκοτεινή ιστορία, σε σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει έως τώρα από τη Sony, με ταινίες όπως Venom και Morbius.

Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η προσέγγιση του Chandor, ο οποίος φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την εκδοχή του Kraven the Hunter που αυτοκτονεί στο comic book Kraven’s Last Hunt, αφότου έχει αποδείξει την ανωτερότητά του απέναντι στον Spider-Man. Όμως, όπως σημειώνει ο Chandor, τα γεγονότα της ταινίας θα διαδραματίζονται πριν από την γνωριμία των δύο χαρακτήρων.


Το Kraven the Hunter θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Αυγούστου 2024. Στην ταινία θα εμφανίζονται οι Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose, Russell Crowe, Fred Hechinger, Christopher Abbott και Alessandro Nivola.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*