Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O σκηνοθέτης του νέου Ghostbusters μιλάει για έναν νέο villain

*
Παρόλο που έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες από την κυκλοφορία της αρχικής ταινίας, η απάντηση στο “Who you Gonna Call..?” εξακολουθεί να είναι οι Ghostbusters καθώς ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία του επερχόμενου sequel. Το Ghostbusters: Frozen Empire, που ακολουθεί το Afterlife του 2021, συνεχίζει από το σημείο όπου το αφήσαμε, με τη δράση να λαμβάνει χώρα τώρα στην αρχική έδρα της σειράς ταινιών, τη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη φορά υπάρχει μια ολοκαίνουργια απειλή για την παρέα των Ghostbusters: μια στρατιά φαντασμάτων που παγώνουν το καλοκαίρι, με επικεφαλής τον «Παγωμένο Θάνατο». Ο σκηνοθέτης Gil Kenan, ο οποίος προηγουμένως σκηνοθέτησε το remake του Poltergeist του 2015 καθώς και την τηλεοπτική σειρά Scream, περιέγραψε γλαφυρά τη σκοτεινή φύση του ανταγωνιστή, υποσχόμενος ότι αυτή η ταινία Ghostbusters θα είναι «τρομακτική».


Σε συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού SFX, που έχει στο εξώφυλλό του το Dune 2, αποκαλύπτει ότι πρέπει να περιμένουμε πολλά γέλια, αλλά και φόβο: «Αυτή είναι μια τρομακτική ταινία Ghostbusters, προσπαθώ να προσφέρω έντονο συναίσθημα. Ως μια εμπειρία για τη μεγάλη οθόνη, σκοπός μου είναι μια ταινία που τρομάζει, αλλά και παράλληλα αστεία. Το μυστικό είναι ότι όσο πιο τρομακτική είναι μια σκηνή, τόσο πιο αστεία θα φανεί η επόμενη ατάκα. Αυτός είναι ο τρόπος που έχει φτιαχτεί ο τόνος της ταινίας. Το να γυρίσεις το διακόπτη και να προκαλέσεις τρόμο, είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσεις ότι οι ατάκες μετά είναι πιο αστείες».

Αλλά ποιος ή τι είναι ακριβώς ο «Παγωμένος Θάνατος»; Ενώ ο Kenan και συνεργάτες του κρατούν λεπτομέρειες καλά κρυμμένες, γνωρίζουμε ότι είναι ένα μυστηριώδες φάντασμα που παγώνει την πόλη, σκοτώνοντας ανθρώπους αποκλειστικά μέσω του ίδιου του φόβου. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν σχετίζεται με τον προηγούμενο μεγάλο κακό της σειράς, την Gozer, με τον σκηνοθέτη να επιμένει ότι η εποχή του τελείωσε.

Προσθέτει: «Έχουμε ξεπεράσει τη μυθολογία της Gozer, που καθόρισε τους Ghostbusters και αναζωπυρώθηκε στο Afterlife ως ένας τρόπος για να κλείσει αυτή η αρχική ιστορία. Τώρα, επιτέλους, απελευθερωθήκαμε ώστε να παρουσιάσουμε έναν ολοκαίνουργιο κίνδυνο, και με αυτόν τον τρόπο, δημιουργήσαμε μια νέα μυθολογία και διευρύναμε το υπόβαθρο και το πόσο τρομακτικός μπορεί να είναι ένας κακός σε αυτές τις ιστορίες».

Το Ghostbusters: Frozen Empire κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*