Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Stellan Skarsgård πρωταγωνιστεί στο θρίλερ What Remains (trailer)

Ο βραβευμένος με χρυσή σφαίρα ηθοποιός Stellan Skarsgård (Chernobyl) και η υποψήφια για Oscar, Andrea Riseborough (To Leslie) πρωταγωνιστούν στο επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ, What Remains. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, οι χαρακτήρες που υποδύονται οι δύο ηθοποιοί εμπλέκονται με έναν καταδικασμένο κατά συρροή δολοφόνο, που είναι εμπνευσμένος από τον διαβόητο Σουηδό εγκληματία Thomas Quick/Sture Bergwall. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2024.

“Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, σε ένα σκανδιναβικό ψυχιατρείο, ένας άνδρας γνωστός ως Mads Lake ομολόγησε πολλαπλούς φόνους και καταδικάστηκε. Ωστόσο, η ανήσυχη τριάδα των Mads, η θεραπεύτρια Anna Rudebeck και ο αστυνομικός Soren Rank, έχουν όλοι συμφέρον να ανακαλύψουν την αλήθεια, καθώς μια βαθύτερη συν- εξάρτηση απειλεί να τους εξαφανίσει”, αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Gustaf Skarsgård ως Mads Lake, Jussi Kostamo στον ρόλο ενός ερευνητή, Éva Magyar ως Lillemor, Antti Luusuaniemi ως Dr. Jepsen, Milka Ahlroth ως Elin, Darren McStay ως Martin, Henrikki Haavisto ως Eric Gunnarson και πολλοί άλλοι,

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*