Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Stephen Amell επιστρέφει στη σειρά The Flash

*
Ο Stephen Amell θα επιστρέψει στον ρόλο του Green Arrow για την τελευταία σεζόν της σειράς The Flash. O Amell υποδύθηκε τον Oliver Queen (Green Arrow) στη σειρά Arrow. Ο ηθοποιός θα κάνει εμφάνιση guest στο 9ο επεισόδιο της 9ης σεζόν.

"Μόλις ανακοινώθηκε η τελευταία σεζόν μας, ξέραμε ότι θέλαμε ο Stephen να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του ως Oliver Queen", δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Eric Wallace. "Σε τελική ανάλυση, ήταν ο Oliver που καθοδήγησε τον Barry Allen στο ηρωικό του μονοπάτι. Γι' αυτό όλοι στο Team Flash ένιωσαν τόσο έντονα ότι ήταν σημαντικό να δημιουργηθεί ένας πλήρης κύκλος, με την επιστροφή του oliver στην τελευταία σεζόν του The Flash".


"Το αποτέλεσμα είναι ένα επικό αλλά συγκινητικό επεισόδιο που ελπίζουμε να απολαύσουν οι fans του Arrowverse. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πούμε "ευχαριστώ" σε όλους που παρακολουθήσατε και υποστήριξατε τη σειρά μας για εννέα υπέροχα χρόνια", συνέχισε ο Wallace. "Ανυπομονούμε να δούμε ξανά μαζί τον Grand και τον Stephen να σώζουν τον κόσμο.Και ναι, θα υπάρξουν συγκινήσεις, ρίγη και δάκρυα".

H ένατη σεζόν του The Flash θα κάνει πρεμιέρα στο CW στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*