Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Stephen Amell θα είναι ο πρωταγωνιστής του νέου Suits

*
Ο Stephen Amell θα είναι ο πρωταγωνιστής στο “Suits: LA”, το spinoff της σειράς Suits που ετοιμάζει το NBC. Η σειρά, που αποτελεί συνέχεια του νομικού δράματος και εξελίσσεται στο Los Angeles, είναι σε φάση ανάπτυξης από την UCP του Universal Studio Group, με τον δημιουργό Aaron Korsh.

Ο Stephen Amell επιστρέφει στον κόσμο της τηλεόρασης μετά την ολοκλήρωση του Arrow, όπου υποδύθηκε τον Green Arrow για οκτώ σεζόν στο CW. Η παραγωγή του πιλότου για το Suits: LA έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Μάρτιο στο Βανκούβερ. Αν η σειρά πάρει το πράσινο φως, τότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του NBC για τη σεζόν 2024-25.


Ο Amell θα υποδυθεί τον Ted Black, πρώην εισαγγελέα της Νέα Υόρκη που πλέον διευθύνει ένα δικηγορικό γραφείο στο Los Angeles, ειδικευόμενο στο Ποινικό Δίκαιο καθώς και διαμάχες στο χώρο της σοουμπιζ, σε συνεργασία με έναν παλιό φίλο. Σύμφωνα με την περίληψη της σειράς, «Το γραφείο του βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, και προκειμένου να επιβιώσει, πρέπει να αναλάβει έναν ρόλο που απεχθανόταν όλη του την καριέρα».

Ο Aaron Korsh υπογράφει το σενάριο του Suits: LA και είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με πρώην μέλη του Suits, όπως οι David Bartis, Doug Liman και Gene Klein. Η σκηνοθεσία του πιλότου ανήκει στη Victoria Mahoney, η οποία επίσης είναι εκτελεστική παραγωγός. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*