Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Steve Carell έχει δυσάρεστα νέα για τους fans της σειράς The Office

*
Ναι μεν γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά το reboot spinoff της δημοφιλούς σειράς The Office, όμως αυτό που απασχολεί τους fans είναι αν θα επιστρέψει ο Michael Scott, τον οποίο υποδύθηκε ο Steve Carell. Ο 61 ετών πλέον ηθοποιός επιβεβαίωσε πρόσφατα πως ήταν η τελευταία φορά που είδαμε επί της οθόνης τον χαρακτήρα, όμως τώρα εξήγησε και τους λόγους.

Ο εμβληματικός manager της Dunder Mifflin, Michael Scott, αποχώρησε από τη σειρά μετά την έβδομη σεζόν και επέστρεψε μόνο στο φινάλε. Αυτό όπως φαίνεται θα συνεχίσει να ισχύει.


“Θα το παρακολουθήσω αλλά δεν θα εμφανιστώ... Είναι κάτι νέο και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμφανιστεί ο χαρακτήρας μου σε κάτι τέτοιο", δήλωσε ο Carell στο The Hollywood Reported κατά τη διάρκεια της νέας του ταινίας, με τίτλο IF. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*