Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συγγραφέας του The Witcher λέει πως το Netflix δεν έδωσε ποτέ σημασία στα σχόλιά του για τη σειρά

*
Ο Andrzej Sapkowski είναι ο συγγραφέας πίσω από τα μυθιστορήματα της σειράς The Witcher, τα οποία ενέπνευσαν τα videogames της CD Projekt Red, αλλά και την τηλεοπτική μεταφορά του Netflix. Παραχωρώντας νέα συνέντευξη μίλησε για την παραγωγή του Netflix και εκθείασε το σετ λέγοντας πως είναι καταπληκτικό, αλλά ανέφερε πως η υπηρεσία δεν έδωσε ποτέ σημασία στα σχόλιά του.

“Τους πρότεινα ορισμένες ιδέες, αλλά δεν με άκουσαν ποτέ” είπε χαρακτηριστικά, προτού ξεσπάσει στα γέλια. Παρόλα αυτά δε φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αν και προσπάθησε να μιμηθεί ένα υψηλόβαθμό στέλεχος του Netflix να λέει “ποιος είναι αυτός; Ένας συγγραφέας, ένα τίποτα”.


Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης δήλωσε πως δουλεύει πάνω στο επόμενο μυθιστόρημα της σειράς και πως είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί τον επόμενο χειμώνα. Όσο για τη σειρά του Netflix, περιμένουμε νεότερα σχετικά με την 4η σεζόν, όπου ο Liam Hemsworth θα αντικαταστήσει τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*