Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Sylvester Stallone είναι εξαγριωμένος με τους παραγωγούς του Drago

*
Ο Sylvester Stallone ξέσπασε κατά των παραγωγών του Drago, το τελευταίο προτεινόμενο spinoff του υπερεπιτυχημένου franchise Rocky.

Σε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει την απόφαση της δημιουργίας της συγκεκριμένης ταινίας ως «άλλη μια απογοήτευση». Η ταινία θα αφορά τον Drago, τον ρώσο ανταγωνιστή του Rocky στο Rocky IV. O Stallone μιλάει με πολύ σκληρά λόγια για τον Irwin Winkler, δηλώνοντας τα εξής:

«Για άλλη μια φορά, ο Irwin Winkler, αυτός ο αξιολύπητος 94χρονος παραγωγός και τα ηλιθιώδη όρνια που είναι τα παιδιά του, Charles και David, προσπαθούν να αρμέξουν άλλον έναν φανταστικό χαρακτήρα που δημιούργησα χωρίς να με ενημερώσουν. Απολογούμαι σε όλους τους fans. Ποτέ δεν ήθελα αυτά τα παράσιτα να εκμετταλευτούν τους χαρακτήρες των ταινιών Rocky προς όφελός τους.»
O Stallone δεν σταματά εκεί, καθώς στρέφει τα πυρά του και προς τον Dolph Lundgren, ο οποίος υποδήθηκε τον Drago στην κλασσική ταινία του 1985. Δηλώνει πως ο ηθοποιός δεν τον ενημέρωσε για την ταινία και πήγε πίσω από την πλάτη του με έναν χαρακτήρα που ο ίδιος (Stallone) δημιούργησε για αυτόν.

Ο Dolph Lundgren απάντησε με δικό του post στο Instagram, στο οποίο ισχυρίζεται πως είχε την εντύπωση ότι ο φίλος του, Sly Stallone, θα εμπλεκόταν στο project είτε ως παραγωγός είτε ως ηθοποιός.


Η ιστορία αυτή είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην μεγάλη κόντρα που έχει ο ηθοποιός και παραγωγός με τον Wrinkler. Ο Stallone που έγραψε και πρωταγωνίστησε στα έξι Rocky και στη συνέχεια εμφανίστηκε στα δύο Creed spinoffs είναι σε αντίθεση εδώ και καιρό με τον Winkler. Ο λόγος είναι πως η συμφωνία που είχε κάνει μαζί του για τις ταινίες Rocky ήταν πολύ άδικη και του έδινε ελάχιστα δικαιώματα σε ένα franchise που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο Stallone μάλιστα έκανε και άλλο post, στο οποίο απεικονίζει τον Irwin Wrinkler ως βρυκόλακα που ρουφάει το αίμα του Rocky.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*