Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Sylvester Stallone θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του Cliffhanger

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο βραβευμένος με Oscar, Sylvester Stallone συμφώνησε να υποδυθεί ξανά τον Gabe Walker, στο reboot της ταινίας Cliffhanger. O Ric Roman Waugh θα είναι σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός, ενώ το σενάριο έχει γραψει ο Mark Bianculli.

"Μεγαλώνοντας με τις σπουδαιότερες ταινίες δράσης των δεκαετιών του ’80 και του ’90, δουλεύοντας ο ίδιος σε πολλές από αυτές, το Cliffhanger ήταν μακράν ένα από τα αγαπημένα μου θεάματα. Το να είσαι στο τιμόνι του επόμενου κεφαλαίου, το να σκαρφαλώσεις στις ιταλικές Άλπεις με τον ίδιο τον θρύλο, τον Sylvester Stallone, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία και μια μεγάλη πρόκληση που θα οδηγήσει αυτό το franchise σε νέα ύψη, μια ευθύνη που αναλαμβάνω με κάθε σοβαρότητα", δήλωσε ο Waugh.


To Cliffhanger είχε σκηνοθετήσει ο Renny Harlin, ο οποίος είχε γράψει το σενάριο μαζί με τον Stallone. Η ιστορία περιστέφεται γύρω από τον Gabe Walker, έναν ορειβάτη που στοιχειώνεται από λάθη του παρελθόντος. Εμπλέκεται σε μια ληστεία μαζί με άλλους "διεθνείς απατεώνες", που αναζητούν τα κλοπιμαία όταν το αεροπλάνο τους συντρίβεται σε ένα βουνό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*