Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συνδημιουργός του The Last of Us αναφέρεται στο ενδεχόμενο ενός spin-off με τον Bill και τον Frank

*
Ο Craig Mazin, συνδημιουργός της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, επιβεβαίωσε ότι δεν αναμένεται κάποιο spin-off με την ιστορία των Bill και Frank. Φήμες σχετικά με μια σειρά prequel είχαν ξεσπάσει όταν ο Nick Offerman έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια των Creative Emmys. Έχοντας κερδίσει βραβειο για την ερμηνεία του Bill, o ηθοποιός ανάφερε ότι είχε προταθεί κάτι σχετικό.

"Πιστεύω ότι έχει προταθεί μια ολοκληρωμένη μίνι σειρά ή ένα prequel για τις ζωές τους πριν γνωριστούν. Ίσως είναι ένα μιούζοκαλ. Δεν μας λείπουν οι ιδέες. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα σκεφτούν ο Craig και ο Neil".


Όμως μετά το party του HBO που ακολούθησε την απονομή των βραβείων Emmy, o Mazin είπε: "Είμαι υπερήφανος για το επεισόδιο που κάναμε με τον Bill και τον Frank. Δεν υπάρξει κάτι περισσότερο για τον Bill και το Frank". Αναφερόμενος στα σχόλια του Offerman, συμπλήρωσε, "Ο Nick αστειευόταν για ένα prequel, ήταν ένα είδους ανέκδοτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τι έχουμε καταφέρει ως τώρα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*