Γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Robin Hood, Rocketman, Tetris και τη σειρά ταινιών Kingsman, το Smoke είναι το τελευταίο εγχείρημα του Egerton μετά το Carry-On του Netflix το 2024. Η επερχόμενη σειρά σηματοδοτεί επίσης την πιο πρόσφατη συνεργασία του ηθοποιού με το Apple TV+ μετά τον ρόλο του ως James Keene στο δράμα Black Bird το 2022.
«Το Smoke ακολουθεί έναν ερευνητή πυρκαγιών που συνεργάζεται απρόθυμα με μια ντετέκτιβ, καθώς η προσπάθειά τους να σταματήσουν δύο εμπρηστές πυροδοτεί ένα διεστραμμένο παιχνίδι μυστικών και υποψιών», αναφέρει η περιγραφή της πλοκής.
Με τους συντελεστές να το περιγράφουν ως ένα «συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ», το πρόσφατα δημοσιευμέμο trailer για το Smoke παρουσιάζει τον Dave Gudsen του Egerton, έναν ερευνητή που προσπαθεί να εξιχνιάσει μια σειρά καταστροφικών πυρκαγιών. Δουλεύοντας μαζί με την ντετέκτιβ Michell Calderon της Jurnee Smollett, την οποία ο Dave αρχικά αμφισβητεί λόγω της έλλειψης εμπειρίας της σε υποθέσεις εμπρησμού, οι δύο τους αγωνίζονται να βρουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με τους δύο κατά συρροήν εμπρηστές, πριν το ατυχές γεγονός στοιχίσει περισσότερες ζωές.
Το Smoke είναι εμπνευσμένο από το podcast Firebug του truth.media, το οποίο παρουσίαζε ο Kary Antholis. Ο Egerton είναι επίσης ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς. Δημιουργός και σεναριογράφος είναι ο Dennis Lehane, δημιουργός του Black Bird. Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Rafe Spall, Ntare Guma Mbaho Mwine, Hannah Emily Anderson, Anna Chlumsky, Adina Porter, Greg Kinnear και John Leguizamo.
Τα δύο πρώτα επεισόδια του Smoke θα προβληθούν στο Apple TV+ στις 27 Ιουνίου, ενώ τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή έως τις 15 Αυγούστου.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity