Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O "The Miz" δηλώνει έτοιμος να υποδυθεί τον Johnny Cage στο επόμενο Mortal Kombat

*
Ο "The Miz", superstar του WWE, δήλωσε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να υποδυθεί τον Johnny Cage, στην επόμενη ταινία Mortal Kombat. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Mike Mizanin (όπως είναι το πραγματικό του όνομα), σημείωσε ότι εκπαιδεύεται για τον ρόλο από τη στιγμή που κατάλαβε ότι έχει την υποστήριξη του κοινού.

Προς το παρόν, ο Miz ετοιμάζει τρία νέα projects που αναμένεται να προβληθούν σύντομα στην τηλεόραση και ο ρόλος του Johnny Cage αποτελεί τον διακαή του πόθο. Οι προπονήσεις του είναι σκληρές και σκοπός του είναι να μπορέσει να μιμηθεί όλες τις κινήσεις του δημοφιλούς ήρωα. Δηλώνει πως παρά το γεγονός ότι πλέον ειναι 40 ετών, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να μάθει να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές όπως ο Johnny Cage, για να προσφέρει στους fans αυτό που επιθυμούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*