Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Thor ετοιμάζεται για τη σύγκρουση με τον Gorr στο νέο trailer της ταινίας Thor: Love and Thunder

Η Marvel Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Thor: Love and Thunder, το sequel του Thor: Ragnarok που σκηνοθέτεί ο Taika Waititi και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε νέα πλάνα από την ομάδα του Thor, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Gorr the God Butcher. Επιπλέον, υπάρχει και μία "αδέξια" χειραψία ανάμεσα στον πρωταγωνιστή και τον Peter Quill.

Η τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Thor βρίσκει την Asgard σε αναζήτηση ειρήνης. Όμως παρά αυτή την επιθυμία, νέοι κίνδυνοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον γαλαξία, καθώς ο Gorr, ο God Butcher, τον οποίο υποδύεται ο Christian Bale έρχεται στην εξουσία. Ο Butcher θέλει να εξοντώσει όλους τους θεούς. Έτσι λοιπόν αναβάλεται η συνταξιοδότηση του Thor.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*