Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Thor κάνει διακοπές με τους Guardians of the Galaxy στο καινούργιο trailer της ταινίας Thor: Love and Thunder

Ένα καινούργιο τηλεοπτικό σποτ – trailer του Thor: Love and Thunder κυκλοφόρησε από τη Marvel Studios και αποκαλύπτει αρκετές νέες σκηνές της αναμενόμενης ταινίας. Στο σύντομο - μόλις μισού λεπτού διάρκειας - video ρίχνουμε μια σύντομη ματιά στην έκβαση των διακοπών του Thor με τους Guardians of the Galaxy, οι οποίες προφανώς δεν πάνε καθόλου καλά. Επιπλέον υπάρχει ένα σύντομο teaser της μάχης μεταξύ Gorr και Valkyrie, καθώς και του reunion των Thor και Jane.

Στο Thor: Love and Thunder που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου θα εμφανίζονται οι Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Taika Waititi, Russell Crowe, Natalie Portman, Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Luke Hemsworth και Melissa McCarthy. Σκηνοθέτης του sequel του Thor: Ragnarok είναι ο Taika Waititi (Jojo Rabbit) σε σενάριο του ίδιου και της Jennifer Kaytin Robinson.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*