Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Thor χάνει ξανά το Mjolnir στο νέο clip της ταινίας Thor: Love and Thunder (video)

*
Η Marvel Studios αποκάλυψε ένα ακόμα clip για το Thor: Love and Thunder, την πολυαναμενόμενη τέταρτη ταινία της σειράς Thor του Marvel Cinematic Universe. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2022.

Στο 23ων δευτερολέπτων clip, ο Thor βρίσκει ξανά το Mjolnir. Ενθουσιασμένος από την ξαφνική εμφάνιση του αγαπημένου του σφυριού, ο θεός του κεραυνού έχει την ευκαιρία να συναντήσει την νέα το κάτοχο, τη Jane Foster, που έχει μεταμορφωθεί πλήρως σε Mighty Thor.


Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο βραβευμένος με Oscar, Taika Waititi. Η τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Thor βρίσκει την Asgard σε αναζήτηση ειρήνης. Όμως παρά αυτή την επιθυμία, νέοι κίνδυνοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον γαλαξία, καθώς ο Gorr, ο God Butcher, τον οποίο υποδύεται ο Christian Bale έρχεται στην εξουσία. Ο Butcher θέλει να εξοντώσει όλους τους θεούς. Έτσι λοιπόν αναβάλεται η συνταξιοδότηση του Thor.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*