Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Timothée Chalamet συναντά τα Oompa-Loompas στο πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Wonka

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Wonka, με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet. Ο Chalamet θα υποδυθεί τον Willy Wonka, όμως αρκετά νεότερο απ’ αυτόν που είδαμε στην ταινία Charlie and the Chocolate Factory του Tim Burton, το 2005. Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στα έργα του Road Dahl και θα λειτουργεί ως prequel, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη γνωριμία του Wonka με τα Oompa-Loompas.

Στο Wonka θα εμφανίζονται και οι Hugh Grant, Rowan Atkinson, Matthew Baynton, Jim Carter, Olivia Colman, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Sally Hawkins, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Keegan-Michael Key, Calah Lane, Matt Lucas, Colin O’Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar και Ellie White.

Σκηνοθέτης είναι ο υποψήφιος για BAFTA Paul King (Paddington, The Mighty Boosh), ο οποίος έγραψε και το σενάριο, μαζί με τον Simon Farnaby. Παραγωγοί είναι οι David Heyman, Luke Kelly και Alexandra Derbyshire.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*