Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tobin Bell και ο Jeremy Irons εμφανίζονται στο supernatural horror film The Cello (trailer)

Η Hammond Entertainment δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία The Cello. Πρόκειται για ένα supernatural horror film, όπου πρωταγωνιστεί ο Samer Ismail, έχοντας στο πλευρό του τους Tobin Bell και Jeremy Irons. Συμπρωταγωνιστούν οι Muhanad Al Hamdi, Elham Ali, Souad Abdullah, Mila Al Zahrani, Baraa Alem, Ghassan Massoud, Basheer Al Ghonam και Mohammed Altoyan. Σκηνοθέτης είναι ο Darren Lynn Bousman (Saw II, Saw III, and Saw IV).

"Όπως πολλοί μουσικοί, ο καταξιωμένος Σαουδάραβας τσελίστας Nasser (Samer Ismail) έχει φιλοδοξίες για μεγαλεία, αν και νιώθει ότι τον κρατάει πίσω το παλιό όργανο που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί. Όταν του προσφέρεται η ευκαιρία να αποκτήσει ένα υπέροχο κόκκινο τσέλο από έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη καταστήματος (Tobin Bell), βρίσκει νέα έμπνευση τόσο για το παίξιμό του όσο και για τη σύνθεση του. Αυτό που ο Nasser δεν συνειδητοποιεί είναι ότι αυτό το τσέλο έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Καθώς προετοιμάζεται για μια σημαντική ακρόαση με μια εξέχουσα φιλαρμονική, αυτό το παρελθόν εμφανίζεται με τη μορφή ενός αρχαίου μαέστρου (Jeremy Irons), τα βάσανα και τον θάνατο των κοντινών του ανθρώπων. Ο Nasser πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν η επίτευξη των ονείρων του αξίζει τον τρόμο που συνοδεύει το να παίζεις ένα τόσο τέλειο όργανο".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*