Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Uncle Fester αποκαλύπτεται στο νέο trailer της σειράς Wednesday του Netflix

Κατά τη διάρκεια της New York Comic Con, προβλήθηκε ένα νέο trailer για τη σειρά Wednesday, όπου αποκαλύπτεται ο Uncle Fester. Τον εμβληματικό χαρακτήρα θα υποδυθεί ο Fred Armisen. Η παραγωγή αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου 2022.

Η σειρά – spinoff του Addams Family θα ακολουθήσει τη Wednesday- Jenna Ortega- καθώς μεταφέρεται από σχολείο σε σχολείο λόγω κάκιστης συμπεριφοράς με περιστατικά που εμπεριέχουν πολύ αίμα. Τη μητέρα της, Morticia, υποδύεται η Catherine Zeta-Jones (Red 2) και στον ρόλο του πατέρα της, Gomez, είναι ο Luis Guzmán (Shameless).


Στη σειρά θα εμφανίζονται και οι Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, Percy Hynes White, Gwendoline Christie, Victor Dorobantu, Christina Ricci, Isaac Ordonez, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross, Johnna Dias Watson και Murray McArthur. Η Christina Ricci υποδύθηκε τον ρόλο της Wednesday Addams στην ταινία The Addams Family του Barry Sonnenfeld το 1991, αλλά και στο sequel του 1993.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*