Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Vin Diesel δεν μπορεί να φανταστεί το τέλος του Fast & Furious χωρίς αντίο στον Paul Walker

*
Πλησιάζει η αρχή του τέλους για τη σειρά ταινιών Fast & Furious. Ο χαρακτήραν που υποδυόταν ο Paul Walker δεν θα εμφανιστεί σε νέες σκηνές, όμως ο Vin Diesel προϊδεάζει το κοινό για κάτι σαν φόρο τιμής.

Μιλώντας στην Total Film, ο Diesel είπε ότι μετά τον θάνατο του Walker το 2013, το studio πίσω από το franchise πήρε την απόφαση να κρατήσει ζωντανό τον χαρακτήρα του, Brian O'Connor. Ενώ ο O'Connor δεν έχει εμφανιστεί στις ταινίες μετά το αντίο του στο Fast 7, ο Diesel υπαινίχθηκε ότι το έπος Fast & Furious δεν θα τελείωνε χωρίς να πει αντίο στον Brian.


"Εκείνη τη στιγμή το 2013, που ο κόσμος πάλευε με την απώλειά του, το studio πήρε μια πολύ τολμηρή και δίκαιη απόφαση να κρατήσει ζωντανό τον Brian O'Conner. Θα σας το πω χωρίς να κάνω spoil κάτι: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το έπος τελειώνει χωρίς να αποχαιρετήσω πραγματικά τον Brian O'Connor".

Το Fast X θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023 και θα ακολουθήσει μια ακόμα ταινία. Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Louis Leterrier (Transporter), που πήρε τα ηνία από τον Justin Lin. Ο τελευταίος είναι πλέον παραγωγός και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Dan Mazeau.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*