Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Vin Diesel επιβεβαίωσε πως ήδη ετοιμάζονται τα Fast & Furious spinoffs

*
Μπορεί η σειρά Fast & Furious να κινείται ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή της, αλλά φαίνεται πως δεν θα μας αφήσει και για πολύ αφού θα ακολουθήσουν αρκετά spinoffs. Ο Vin Diesel δήλωσε στο Variety πως ήδη από το 2017 έχει αρχίσει να δουλεύει διάφορες έξτρα ταινίες για το franchise και μάλιστα τόνισε πως μόλις ξεμπερδέψει με το φινάλε του κινηματογραφικού franchise θα ασχοληθεί με αυτές εντονότερα. Η πρώτη από αυτές τις ταινίες θα έχει γυναίκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αναφέρθηκε και το 2019 πως θα έχει στη θέση των σεναριογράφων τις Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Lindsey Beer (Chaos Walking) και Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Captain Marvel). To πρώτο Fast & Furious spinoff εμφανίστηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019 ως Hobbs & Shaw και είχε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Jason Statham και Dwayne Johnson. Από την άλλη, είχαμε το Fast & Furious: Spy Racers που «έτρεξε» για 6 σεζόν στο Netflix, ενώ ακολούθησαν και δύο ταινίες μικρού μήκους, οι The Turbo Charged Prelude για το 2 Fast 2 Furious και Los Bandoleros.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*