Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Walt και ο Jesse επιστρέφουν όπως φαίνεται στο Better Call Saul

*
Η σειρά spinoff από το σύμπαν του Breaking Bad, Better Call Saul, ολοκληρώνει την έκτη και τελευταία season του τον Ιούλιο. Τα τελευταία επεισόδια, όχι μόνο θα κλείσουν την σειρά, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι fans θα δουν και τους αγαπημένους χαρακτήρες Walter White και Jesse Pinkman από το Breaking Bad. Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul επιστρέφουν για να παίξουν τους υποδυθούν τους χαρακτήρες ξανά και ο Peter Gould, δημιουργός του Better Call Saul μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες:

«Πιστεύω πως ο τρόπος με τον οποίο θα τους δείτε και όταν τους δείτε δεν θα είναι απαραίτητα αυτό που περιμένετε να δείτε».

Ο Gould δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση των δύο γνωστών πρωταγωνιστών, αλλά μία πιθανότητα είναι να γίνει μέσω flash-forward που θα δείχνει τι συμβαίνει μετά τα γεγονότα του Breaking Bad. Η τέταρτη season του Better Call Saul έδειξε τον Saul να δουλεύει ως μάνατζερ σε Cinnabon, κάτι το οποίο έγινε μετά τα γεγονότα του Breaking Bad. Ο Walter White φυσικά, απεβίωσε στο τέλος του Breaking Bad ενώ ο Jesse δραπέτευσε στην Αλάσκα. Σε κάθε περίπτωση, ο Gould δεν έχει δει κάποια θεωρία online η οποία να μαντεύει σωστά για το πως θα εμφανιστούν οι δύο χαρακτήρες. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω ακούσει διάφορες θεωρίες για το τι θα συμβεί και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως δεν έχω ακούσει ακόμη κάποια πρόβλεψη που να πέφτει κοντά στο πως θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες».


Ο Gould υποστήριξε την επιλογή των σεναριογράφων να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εμφανίσουν τους δύο χαρακτήρες, αντί να τους βάλουν σε μια ιστορία που δεν θα φαινόταν φυσική.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*