Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Will Ferrell και ο Jamie Foxx πρωταγωνιστούν ως αδέσποτα στην ταινία Strays (trailer)

H Universal Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Strays. Στην επερχόμενη, ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία, ο Will Ferrell και ο Jamie Foxx δανείζουν τις φωνές τους στον αισιόδοξο Reggie και στον βρωμόστομο Bug. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Reggie, ξεκινάει για ένα επικίνδυνο ταξίδι μαζί με μια ομάδα αδέσποτων, προκειμένου να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη του που τον εγκατέλειψε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Αυγούστου 2023.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Will Forte, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Rob Riggle, Brett Gelman, Jamie Demetriou και Sofia Vergara.


"Όταν ο Reggie, ένα αφελές, απίστευτα αισιόδοξο Border Terrier, εγκαταλείπεται στους άθλιους δρόμους της πόλης από τον ιδιοκτήτη του, Doug, ο Reggie είναι σίγουρος ότι ο αγαπημένος του ιδιοκτήτης δεν θα τον άφηνε ποτέ επίτηδες", αναφέρει η σύνοψη. "Όμως, μόλις ο Reggie έναν ταχυδακτυλουργό Boston Terrier, τον Bug, έναν αδέσποτο που αγαπά την ελευθερία του και πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες είναι για κορόιδα, ο Reggie συνειδητοποιεί τελικά ότι ήταν σε τοξική σχέση και αρχίζει να βλέπει τον Doug ως άκαρδο και χυδαίο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*