Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Will Smith και ο Martin Lawrence επιστρέφουν στη δράση με το Bad Boys 4

*
O Will Smith και ο Martin Lawrence ανακοίνωσαν την τέταρτη ταινία Bad Boys. Το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος του φιλμ. Το βέβαιο είναι ότι θα σκηνοθετηθεί από το δίδυμο Adil El Arbi και Billal Fallah σε σενάριο του Chris Bremner. Οι ίδιοι είχαν σκηνοθετήσει το Bad Boys For Life που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020, με εισπράξεις $426 εκ. στο παγκόσμιο box office.

"Γειά, έχω μια ανακοίνωση...θα σας δώσω ένα στοιχείο", είπε ο Smith υπό τους ήχους του Shake Ya Tailfeather της Nelly, ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο soundtrack του Bad Boys II. Στη συνέχεια, ο Smith φτάνει στο σπίτι του Lawrence, με τον δεύτερο να ρωτάει, "Ήρθε η ώρα;".


"Bad Boys for life, baby!", τραγουδανε οι δυο τους, πριν διευκρινίσουν ότι πρόκειται για την τέταρτη ταινία και ίσως δεν έπρεπε να δώσουν το τίτλο "for life" στην τρίτη.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*