Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Willow επιστρέφει στο νέο trailer της σειράς της Lucasfilm

Η επερχόμενη σειρά Willow της Lucasfilm, θα είναι βασισμένη στην ταινία των ‘80s που σκηνοθέτησε ο Ron Howard. Η ταινία ήταν με τη σειρά της βασισμένη στην ιστορία του George Lucas. Η σειρά, θα προβληθεί στο Disney+ τον Νοέμβριο του 2022. Το πρώτο trailer παρουσιάζει τον ηθοποιό Warwick Davis στον ρόλο του ως Willow Ufgood, να προσπαθεί να καταπολεμήσει μια νέα ανισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Ο Willow φυσικά, δεν θα είναι μόνος του στο επόμενο ταξίδι. Ένα νέο cast από adventurers θα τον συνοδέψει, αποτελούμενο από τους Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel, Ellie Bamber, Tony Revolori, Ruby Cruz και Erin Kellyman. Μάλιστα με τον τελευταίο συνεργάστηκαν και στο Solo: A Star Wars Story. Η Joanne Whalley από την αρχική τανία Willow, θα επιστρέψει ως Sorsha.


Το νέο μέρος της ιστορίας του Willow θα λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας. Η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 1988 και διηγείται την ιστορία του Willow Ufgood που καλείται να προστατέψει ένα νεογέννητο μωρό από από μια κακιά βασίλισσα. Ο πρωταγωνιστής λαμβάνει βοήθεια από τον Madmartigan, που υποδήθηκε ο Val Kilmer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*