Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Zac Efron και ο John Cena στην κωμωδία Ricky Zanicky του Prime Video (trailer)

Η Amazon MGM Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Ricky Stanicky”, της νέας "προκλητικής" κωμωδίας, με πρωταγωνιστές τους Zac Efron και John Cena.

Το video παρουσιάζει τρεις φίλους να προσλαμβάνουν έναν προβληματικό σωσία διασημοτήτων για να προσποιηθεί τον ομώνυμο κολλητό τους, ώστε να διαφυλάξουν μια απάτη που διαρκεί δεκαετίες. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για streaming στις 7 Μαρτίου στο Prime Video.


«Όταν η φάρσα που κάνουν τρεις παιδικοί φίλοι στραβώνει, τότε δημιουργούν τον φανταστικό χαρακτήρα Ricky Stanicky για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση,» αναφέρει η σύνοψη. «Είκοσι χρόνια μετά τη δημιουργία αυτού του ‘φίλου’, ο Dean, ο JT και ο Wes εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον φανταστικό Ricky ως άλλοθι για την ανώριμη συμπεριφορά τους. Όταν οι σύζυγοί και οι σύντροφοί τους αρχίζουν να τους υποψιάζονται και απαιτούν να γνωρίσουν τον υπέροχο κ. Stanicky, το ένοχο τρίο αποφασίζει να προσλάβει τον ξεπεσμένο ηθοποιό και αθυρόστομο σωσία διασημοτήτων ‘Rock Hard’ Rod (John Cena) για να τον φέρει στη ζωή. Αλλά όταν ο Rod παίρνει το ρόλο της ζωής του υπερβολικά σοβαρά, οι φίλοι αρχίζουν να μετανιώνουν για την εφεύρεση του Ricky».

Το “Ricky Stanicky” σκηνοθετεί ο Peter Farrelly σε σενάριο που συνέγραψε μαζί με τους Brian Jarvis και Jim Freeman, βασισμένο σε πρωτότυπη ιδέα των Jeff Bushnell και Steve Oedekerk. Εκτός από τους Efron και Cena, πρωταγωνιστούν οι Jermaine Fowler, Andrew Santino, Lex Scott Davis, Anja Savcic, Jeff Ross και William H. Macy. Η παραγωγή της ταινίας διεξάγεται από τον Paul Currie για την Footloose Productions, τον Thorsten Schumacher για την Rocket Science, και τον John Jacobs για την Smart Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*