Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Zlatan Ibrahimović στο trailer της ταινίας Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Το trailer για την ταινία Asterix & Obelix: The Middle Kingdom παρουσιάζει τον Zlatan Ibrahimović ως Caius Antivirus. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε μέσω Twitter τη συμμετοχή του στη νέα γαλλική ταινία του Guillaume Canet, τον Δεκέμβριο του 2022.

Στο The Middle Kingdom, το δίδυμο των Asterix και Obelix βοηθούν την πριγκίπισσα Fu Yi, κόρη του Κινέζου αυτοκράτορα Han Xuandi, να δραπετεύσει από τα δεσμά του πρίγκιπα Deng Tsin Qin.

Ο Canet σκηνοθετεί τη νέα ταινία του δημοφιλούς franchise, αλλά και πρωταγωνιστεί ως Asterix, στο πλάι του Gilles Lellouche – Obelix. Μαζί τους θα εμφανίζονται και οι Vincent Cassel, Marion Cotillard, Jason Chicandier, Jonathan Cohen, Ramzy Bedia, Leanna Chea, Jilie Chen, Linh-Dan Pham, José Garcia, Bun Hay Mean, Manu Payet, Tran Vu Tran, Pierre Richard, Philippe Katerine, Jérôme Commandeur, Angèle και Natthieu Chedid.


Το Asterix & Obelix: The Middle Kingdom θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Φεβρουαρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*