Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Obliterated: Trailer για τη νέα σειρά του Netflix, από τους δημιουργούς του Cobra Kai

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της καινούργιας κωμικοδραματικής σειράς Obliterated. Δημιουργοί της είναι οι Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald, γνωστοί από ένα άλλο show του Netflix, το επιτυχημένο Cobra Kai.

Στο trailer βλέπουμε μια ομάδα ειδικών δυνάμεων, με επικεφαλείς τους Nick Zano (Legends of Tomorrow) και Shelley Henning (Teen Wolf, Mythic Quest), καθώς εξουδετερώνει πυρηνικά που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ολόκληρο το Las Vegas. Αμέσως σπεύδουν να γιορτάσουν την επιτυχία τους με πληθώρα ποτών και ναρκωτικών, προτού ανακαλύψουν πως τα πραγματικά πυρηνικά βρίσκονται αλλού, περίτεχνα κρυμμένα από ένα τεράστιο δίκτυο τρομοκρατών.

Το Obliterated συνδυάζει το Mission Impossible με το The Hangover και έρχεται στο Netflix στις 30 Νοεμβρίου. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και στο καστ της είναι οι Zano, Henning, Terrence Terrell, Alyson Gorske, C. Thomas Howell, Eugene Lim, Paola Lázaro, Kimi Rutledge, Carl Lumbly, David Costabile, Costa Ronin, Lindsey Kraft, Tobias Jelinek, Minnie Mills, Virginia Madsen, Lori Petty, Clive Standen, Ivan G’Vera και Keston John.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*