Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δημιουργοί του The Last of Us εξηγούν τις κρίσεις πανικού του Joel

*
Στο έκτο επεισόδιο του The Last of Us ο Joel υποφέρει από κρίσεις πανικού, κάτι που δεν συμβαίνει στα video games και οι δημιουργοί εξηγούν τον λόγο της απόκλισης από το αρχικό σενάριο.

Στο The Last of Us HBO podcast με παρουσιαστή τον ηθοποιό Troy Baker, που υποδύεται τον Joel στα video games, οι συνδημιουργοί Neil Druckmann και Craig Mazin εξηγούν ότι αυτές οι κρίσεις πανικού συνδέονται με τα τραγικά γενονότα του πέμπτου επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σκηνή που πεθαίνουν ο Henry και ο Sam, κάτι που επηρέασε την αυτοπεποίθησή του ότι μπορεί να προστατεύσει την Ellie.


"Θέλαμε να διερευνήσουμε τον αντίκτυπο του τι συνέβη στον Joel μετά από τον Henry και τον Sam, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και όταν βγαίνει από την καμπίνα φαίνεται να πιάνει το στήθος του", είπαν οι δημιουργοί.

"Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Joel παθαίνει κρίση πανικού και δεν ξέρει γιατί. Το σώμα σου, σου λέει ότι βρίσκεσαι σε τρομερό κίνδυνο αλλά δεν καταλαβαίνεις το γιατί. Σε αυτό το επεισόδιο o Joel συμβιβάζεται με το πόσο τρομοκρατημένος είναι ότι ότι η Ellie θα πεθάνει και θα φταίει αυτός. Αν έχετε προσέξει, θα δείτε πως όσες φορές ο Joel τη βοήθησε, την απογοήτευσε. Αυτά τα πράγματα του έχουν μείνει. Όπως πολλοί από εμάς, αν έχετε ένα σοβαρό τραύμα όπως ο, τα πράγματα που κάνετε καλά μειώνοντα, αλλά θα μεγεθύνετε τις αποτυχίες και τις τραγωδίες σας μέχρι να απειλήσουν να σας καθηλώσουν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*