Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι John Cena, Simu Liu και Awkwafina πρωταγωνιστούν στην κωμωδία Grand Death Lotto

*
Οι Simu Liu, Awkwafina και John Cena θα είναι οι πρωταγωνιστές της κωμωδίας Grand Death Lotto. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Paul Feig σε σενάριο του Rob Yescombe. Το σκηνικό τοποθετείται στιν California, στο εγγύς μέλλον και ακολουθεί τα χνάρια της νικήτριας μιας λοταρίας, που θα πρέπει να συνεχίσει να ζει μέχρι να έρθουν στα χέρια της τα χρήματα που κέρδισε, καθώς όποιος τη σκοτώσει θα πάρει τη θέση της και πάει λέγοντας. Στον ρόλο την νικήτριας, Katie η Awkwafina, που θα πρέπει να συμμαχήσει με τον Noel (Cena) προκειμένου να ζήσει ως τη δύση του ηλίου, για να κάνει δικά της τα δισεκατομμύρια δολλάρια του βραβείου. Στο δρόμο τους θα βρεθεί ο Louis Lewis (Liu), "συνάδελφος" και ανταγωνιστγής του Noel, που θέλει να αναλάβει την προστασία της Katie για να κερδίσει ο ίδιο την πλούσια προμήθεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*