Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παραγωγοί του Kingdom of the Planet of the Apes το συγκρίνουν με Dune και Avatar!

*
Το Kingdom of the Planet of the Apes μπορεί να είναι η τέταρτη συνέχεια της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της γνωστής σειράς ταινιών, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους παραγωγούς να θελήσουν να βαδίσουν σε νέα μονοπάτια.

Σχετικά με το τι κάνει το τελευταίο μέρος του “Planet of the Apes” να ξεχωρίζει, οι παραγωγοί και σεναριογράφοι των τριών πρώτων reboots του “Planet of the Apes”, Rick Jaffa και Amanda Silver, κάνουν λόγο για τον «γενναίο νέο κόσμο» της Γης, που διαδραματίζεται αιώνες μετά το “War for the Planet of the Apes”.


«Λοιπόν, ο κόσμος έχει αλλάξει», λέει ο Jaffa στο περιοδικό SFX. «Σε θεματικό επίπεδο θέτει διαφορετικά ερωτήματα και οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Θα έλεγα επίσης το ίδιο πράγμα που θα μπορούσατε να πείτε για το Avatar ή το Dune: είναι οπτικά εκπληκτικό. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο, πραγματικά. Αυτή η εμπειρία, στην αίθουσα, ενός εντελώς νέου κόσμου. Ναι, είναι ο κόσμος μας, αλλά ο κόσμος μας μοιάζει διαφορετικός».

«Είναι μια όμορφη ταινία, που εδράζεται σε όμορφους χαρακτήρες για τους οποίους πραγματικά νοιάζεσαι», λέει ο Silver, παίρνοντας τη σκυτάλη. «Ναι, έχεις αυτό το επικό τοπίο, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν λειτουργεί αν δεν βασίζεται σε σπουδαίους χαρακτήρες και μια συναρπαστική ιστορία. Αυτή η επόμενη περιπέτεια προσφέρει πράγματα που είναι ολοκαίνουργια, νέες εκπλήξεις, ενώ ταυτόχρονα είναι οικεία και αποδίδει τιμή το παρελθόν».

Το Kingdom of the Planet of the Apes βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*