Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες εικόνες του The Bride παρουσιάζουν άλλη μια μεταμόρφωση του Christian Bale

*
Η σκηνοθέτης Maggie Gyllenhaal έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της επερχόμενης ταινίας της “The Bride”, η οποία αναφέρεται στη νύφη του τέρατος του Frankenstein.

Η σκηνοθέτις κοινοποίησε στο Instagram αρκετές εικόνες, μεταξύ των οποίων και την πρώτη ματιά στον Christian Bale ως τέρας του Frankenstein. Στη λεζάντα των εικόνων, στις οποίες εμφανίζεται επίσης η Jessie Buckley ως η ομώνυμη Νύφη, έγραψε: «Γνωρίστε τη νύφη και τον Frank».

Σύμφωνα με το Deadline και τη σύντομη σύνοψη της ταινίας, η πλοκή ακολουθεί έναν «μοναχικό Frankenstein» που «ταξιδεύει στο Σικάγο του 1930 για να ζητήσει τη βοήθεια ενός Dr. Euphronius για να δημιουργήσει μία σύντροφο για τον εαυτό του». Μαζί θα επαναφέρουν στη ζωή μια νεαρή γυναίκα, η οποία όμως είναι πέρα από αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί ο καθένας τους.


Εκτός από τον Bale και την Buckley, το καστ είναι αρκετά γεμάτο αστέρες. Συμμετέχουν ο Peter Sarsgaard, η Annette Bening και η Penelope Cruz, ενώ δευτερεύοντες ρόλους παίζουν οι Osnat Handelsman-Keren, Emma Tillinger Koskoff και Talia Kleinhendler.

Αυτή είναι η τρίτη ταινία της Gyllenhaal πίσω από τις κάμερες, αφού προηγουμένως έχει εργαστεί στην τηλεοπτική σειρά Homemade και έχει σκηνοθετήσει την ταινία του Netflix The Lost Daughter. Γνωστή περισσότερο από την υποκριτική της καριέρα, έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Secretary, Crazy Heart και The Dark Knight.

Η ταινία The Bride κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου 2025.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*