Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Sylvester Stallone και Jason Statham θυμούνται τα παλιά στο επίσημο trailer της ταινίας The Expendables 4

Το νέο trailer της ταινίας The Expendables 4 μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τους Sylvester Stallone και Jason Statham στους γνωστούς τους ρόλους. Στην τέταρτη ταινία της σειράς και με σκηνοθέτη τον Scott Waugh (Need for Speed, Act of Valor), η ομάδα των Expendables εμπλέκεται σε μια συνωμοσία, που μπορεί να οδηγήσει τη Ρωσία και τις Η.Π.Α. σε πυρηνική διαμάχη.

Στο καστ της νέας παραγωγής είναι οι Stallone, Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Curtis Jackson / 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Sheila Shah, Eddie Hall, Iko Uwais και Andy Garcia. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, αποκλειστικά στους κινηματογράφους, από τη Lionsgate.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*