Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες Avatar 4 και Avatar 5 ενδέχεται να μη σκηνοθετηθούν από τον James Cameron

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το περιοδικό Empire, ο James Cameron παραδέχτηκε πως ίσως να μην επιστρέψει στη θέση του σκηνοθέτη για τις ταινίες Avatar 4 και Avatar 5. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης – σεναριογράφος επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες, λέγοντας πως σχεδιάσει να δώσει τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο κινηματογραφικό παραγωγό ώστε να επικεντρωθεί σε διαφορετικά projects που αναπτύσσει αυτό το διάστημα. Θυμίζουμε ότι η δεύτερη ταινία της σειράς με τίτλο Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Θα ακολουθήσουν τρία ακόμα sequels, στις 20 Δεκεμβρίου 2024, στις 18 Δεκεμβρίου 2026 και στις 22 Δεκεμβρίου 2028.

Πάντως ο Cameron δείχνει να θέλει να σκηνοθετήσει τουλάχιστον και την 4η ταινία του franchise. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 4ο Avatar είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχει γράψει ποτέ του, όμως το αν θα το σκηνοθετήσει εξαρτάται από όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του. Όπως σημειώνει άλλωστε ο ίδιος, η δημιουργία των συγκεκριμένων ταινιών απαιτεί ολοκληρωτική αφοσίωση και εξαντλητική δουλειά.

Στο Avatar: The Way of Water θα εμφανίζονται οι Sam Wothington, Zoe Saldaña, CCH Pounder, Cliff Curtis, Sigourney Weaver, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans Jr., Kate Winslet, Stephen Lang, Jack Champion, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, Matt Gerald, Edie Falco, Michelle Yeoh, Brendan Cowell, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel και CJ Jones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*