Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες Deadpool και Logan έγιναν διαθέσιμες στο Disney+

*
Το Disney+ ανακοίνωσε την προσθήκη των ταινιών Deadpool, Deadpool 2 και Logan στον κατάλογό του, φέρνοντας τα Marvel projects της 20th Century Studios στους συνδρομητές του. Η Marvel ανακοίνωσε πως από τις 22 Ιουλίου 2022 οι παραπάνω ταινίες θα ακολουθήσουν τα βήματα των Marvel shows που αρχικά διατέθηκαν μέσω Netflix και ύστερα μετακόμισαν στη streaming υπηρεσία της Disney.

Η πρώτη ταινία Deadpool προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2016 σε σκηνοθεσία Tim Miller (Terminator: Dark Fate, Sonic the Hedgehog) και το sequel της το 2018 με σκηνοθέτη τον David Leitch (John Wick, Bullet Train). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wade Wilson / Deadpool είναι ο Ryan Reynolds, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να δει την επιστροφή του διάσημου αντι-ήρωα μέσα από το Marvel Cinematic Universe.

Το Logan έκανε πρεμιέρα το 2017, με τον Hugh Jackman να υποδύεται τον James Howlett / Wolverine για τελευταία φορά. Μαζί του εμφανίζονται οι Patrick Stewart ως Charles Xavier / Professor X, Dafne Keen ως Laura / X-23, Boyd Holbrook ως Pierce, Stephen Merchant ως Caliban και Richard E. Grant ως Dr. Zandar Rice. Τη σκηνοθεσία έκανε ο James Mangold (The Wolverine, 3:10 to Yuma).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*