Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oι Tom Hardy, Norman Reedus και ο Austin Butler καβαλούν τις μηχανές τους στην ταινία The Bikeriders (trailer)

Με κυκλοφορία προγραμματισμένη για τον Ιούνιο, το “The Bikeriders” είναι μια νέα ταινία που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960, ακολουθώντας την άνοδο ενός μοτοσικλετιστικού συλλόγου στο Σικάγο. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους Jodie Comer (Free Guy), Austin Butler (Elvis), Tom Hardy (Venom), Michael Shannon (Man of Steel) και Norman Reedus (The Walking Dead).

Στην ταινία, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «Η Κάθυ (Comer), μια σταθερή μέλος των Vandals που είναι παντρεμένη με έναν άγριο, ανέμελο μοτοσικλετιστή με το όνομα Μπένι (Butler), αφηγείται την εξέλιξη των Vandals στη διάρκεια μιας δεκαετίας, ξεκινώντας ένα τοπικό σύλλογο εκείνων που ζούνε στο περιθώριο, ενωμένοι από τις καλές στιγμές, μαρσάροντας τις μηχανές και έχοντας σεβασμό προς τον ισχυρό, σταθερό ηγέτη τους, τον Τζόνι (Hardy). Μέσα στα χρόνια, η Κάθυ προσπαθεί να διαχειριστεί τον ασταθή χαρακτήρα του συζύγου της και την αφοσίωσή του στον Τζόνι, με τον οποίον αισθάνεται ότι πρέπει να ανταγωνιστεί για την προσοχή του Μπένι. Καθώς η ζωή στους Vandals γίνεται πιο επικίνδυνη και ο σύλλογος απειλείται να μετατραπεί σε κάτι πιο σκοτεινό, η Κάθυ, ο Μπένι και ο Τζόνι αναγκάζονται να κάνουν επιλογές που θα δοκιμάσουν τα ιδανικά τους, την υποταγή στην ομάδα, και τις σχέσεις μεταξύ τους».


Οι Bikeriders θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουνίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*