Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς Halo

*
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλος επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς Halo ολοκληρώθηκαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της. Την είδηση μετέφερε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο ηθοποιός Pablo Schreiber, o οποίος δίνει σάρκα και οστά στον τηλεοπτικό Master Chief. Ο ίδιος σημείωσε πως «πίσω από κάθε ηθοποιό σε κάθε σειρά ή ταινία που βλέπετε βρίσκεται μια ομάδα από artists που σκίζονται για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Αυτή είναι η ομάδα μου» και έκλεισε το μήνυμά του με το «από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ όλους». Η πρώτη σεζόν του Halo βαθμολογήθηκε κατά μέσο όρο κοντά στο 70% και ο νέος κύκλος εκτιμάται πως θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2024. Στη χώρα μας η σειρά προβλήθηκε μέσα από την πλατφόρμα της COSMOTE TV.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pablo Schreiber (@officialpabloschreiber)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*