Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Mortal Kombat 2

*
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία του ανανεωμένου franchise Mortal Kombat από τον Simon McQuoid έχουν επίσημα ολοκληρωθεί, και πλέον περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συνέχεια της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του video game.

Μετά από την καθυστέρηση στα γυρίσματα λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων το 2023, η συνέχεια της σειράς ταινιών πολεμικών τεχνών της Warner Bros είναι πλέον στον ορίζοντα.


Ο Simon McQuoid σκηνοθετεί σε σενάριο που υπογράφει ο Jeremy Slater του Moon Knight. Το Mortal Kombat 2 έχει επίσης ως παραγωγούς τους James Wan, Michael Clear, Todd Garner, και E. Bennet Walsh.

Οι λεπτομέρειες για την πλοκή είναι ακόμα ελάχιστες, αλλά αναμένεται να δούμε τη συνέχεια των γεγονότων της πρώτης ταινίας. Ίσως μάλιστα αυτή τη φορά να πάρουμε γεύση από ένα πραγματικό τουρνουά.

Στην πρώτη ταινία Mortal Kombat, ο ξεγραμμένος αθλητής MMA Cole Young, σε αναζήτηση του παρελθόντος και της καταγωγής του, βρίσκεται στο στόχαστρο του πολεμιστή του αυτοκράτορα Shang Tsung, τον Sub-Zero. Ο Young εκπαιδεύεται με τους μεγαλύτερους πρωταθλητές της Γης, προετοιμαζόμενος για μια θανάσιμη μάχη για την μοίρα του σύμπαντος, εναντίον των εχθρών του Έξω Κόσμου (Outworld).

Στο Mortal Kombat 2, πρωταγωνιστούν ο Lewis Tan ως Cole Young, η Jessica McNamee ως Sonya Blade, ο Mehcad Brooks ως Jackson 'Jax' Briggs, ο Tadanobu Asano ως Raiden, ο Ludi Lin ως Liu Kang, ο Chin Han ως Shang Tsung, ο Joe Taslim ως Noob Saibot, ο Josh Lawson ως Kano, ο Max Huang ως Kung Lao, η Tati Gabrielle ως Jade, η Adeline Rudolph ως Kitana, ο Martyn Ford ως Shao Kahn, ο Karl Urban ως Johnny Cage, ο Damon Herriman ως Quan Chi, ο Desmond Chiam ως King Jerrod, και η Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*