Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

One Piece: Νέες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν δίνει ο showrunner Matt Owens

*
Ο showrunner του One Piece, Matt Owens, έκανε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Είπε ότι έχει ήδη δημιουργηθεί η ομάδα των σεναριογράφων και και υπάρχει ένα σημαντικό θέμα που θα διερευνηθεί στα προσεχή επεισόδια.

"Η ομάδα των σεναριογράφων έχει πιάσει δουλεια, ολοκληρώνονται τα σενάρια ώστε να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό και την προπαραγωγή", είπε ο Owens στο Deadline.


"Η ομάδα των σεναριογράφων ξεκίνησε δουλειά για τη δεύτερη σεζόν, για λίγο, πριν την απεργία. Δεν προχωρήσαμε πολύ περισσότερο από το να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε ποια θα είναι η σεζόν και κάναμε μερικά περιγράμματα. Αλλά μέχρι εκεί. Έτσι, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν σενάρια για τη σεζόν που να έχουν ολοκληρωθεί. Θα χρειαστεί ακόμα λίγος χρόνος", συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι μίλησε στον δημιουργό manga του One Piece, Eiichiro Oda για τη νέα σεζόν. "Τώρα που έγινε διαθέσιμη η σειρά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δούμε και να πάρουμε μαθήματα καθώς προχωράμε μπροστά. Έχουμε έναν σκελετό και έχουμε ένα πραγματικά σταθερό σχέδιο για το οποίο είχαμε επικοινωνία με τον Oda".

Ο Owens μοιράστηκε επίσης πληροφορίες για το τι επιφυλάσσει η δεύτερη σεζόν, ιδιαίτερα για τον Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy). "Χωρίς να πω πολλά και να αναφερθώ σε νέους χαρακτήρες που μπορεί να συναντήσουμε, θα έλεγα ότι ένα σημαντικό θέμα με το οποίο δουλεύουμε στη σεζόν 2 είναι οι προκλήσεις του να είναι κάποιος ηγέτης. Από την οπτική γωνία του Luffy, έχει το πλήρωμά του τώρα και ξεκινούν για το Grand Line. Κάνοντάς το υπάρχουν πολλές προκλήσεις που συνοδεύουν αυτήν την ευθύνη. Και αυτό το θέμα συνδέεται με κάποιες άλλες ιστορίες και χαρακτήρες που δεν θα αποκαλύψω ακόμα. Αλλά η πρόκληση που θέτει η ηγεσία είναι ένα μεγάλο θέμα για εμάς στη 2η σεζόν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*