Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oscars 2024: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής τους

*
Η Academy of Motion Picture Arts and Sciences ανακοίνωσε την ημερομηνία πραγματοποίησης των Oscars 2024. Πιο συγκεκριμένα, η 96η απονομή στην ιστορία του θεσμού θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 16 Ιανουαρίου και οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου 2024. Λογικά, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά και στην Ελλάδα.

Το Everything Everywhere All At Once σάρωσε τα Oscars 2023, με τους σκηνοθέτες Daniel Kwan και Daniel Schienert να κερδίζουν στις κατηγορίες Best Director και Best Original Screenplay. Η Michelle Yeoh κέρδισε το βραβείο Best Actress, η Jamie Lee Curtis το αγαλματίδιο για το Best Supporting Actress, ο Ke Huy Quan ήταν ο νικητής στην κατηγορία Best Supporting Actor και ο Paul Rogers έφυγε από την τελετή με το βραβείο της κατηγορίας Best Editing. Συνολικά, η ταινία προτάθηκε για 11 Oscars και της απονεμήθηκαν τα 7, περιλαμβανομένου εκείνου για την κατηγορία Best Picture.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*