Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ούτε οι μισοί τηλεθεατές δεν άντεξαν ως το φινάλε του The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
Το αρχικό ενδιαφέρον του κοινού για τη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, παγκοσμίως, μόνο το 45% όσων παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο άντεξαν ως το φινάλε της πρώτης σεζόν. Στις Η.Π.Α. το σχετικό ποσοστό ήταν μόλις 37%, δηλαδή σχεδόν οι δύο στους τρεις άφησαν στη μέση την παραγωγή της Amazon.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Middle-earth κατά τη διάρκεια της Second Age και στο επίκεντρό τους βρίσκεται η άνοδος του Sauron. Το σκορ της σειράς στο Rotten Tomatoes με βάση τη βαθμολογία των κριτικών είναι 83%, όμως το κοινό το έχει "τιμήσει" με 38%, κυρίως λόγω του χαμηλού ρυθμού της πλοκής και των αλλαγών σε λεπτομέρειες που υπάρχουν στον κόσμο του J. R. R. Tolkien.


Ναι μεν το Prime Video έχει υποσχεθεί πέντε κύκλους επεισοδίων, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι δυνατόν πλέον να δικαιολογηθεί το $1 δισ. που προτίθεται να ξοδέψει για την παραγωγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*