Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Outer Range: Διευρύνονται τα μυστήρια στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Prime Video (trailer)

Το Prime Video δημοσίευσε το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Outer Range, όπου πρωταγωνιστεί ο Josh Brolin στον ρόλο του Royal Abbott. Τα γεγονότα περιστρέφονται γύρω από τον Abbott, ιδιοκτήτη ενός ράντσου που παλεύει για τη γη και την οικογένειά του, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες φαινόμενο στα άκρα της ερημιάς του Wyoming, υπό μορφή ενός σκοτεινού κενού.

"Στη δεύτερη σεζόν, καθώς ο Royal και η σύζυγός του Cecilia αγωνίζονται να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη στον απόηχο της ξαφνικής εξαφάνισης της εγγονής τους. Το διακύβευμα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερο για τους Abbotts, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν απειλές σε πολλαπλά μέτωπα. Η δεύτερη σεζόν του Outer Range ωθεί τους χαρακτήρες του πιο βαθιά στο κενό και σε απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να κλονίσουν τα ίδια τα θεμέλια του ίδιου του χρόνου".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Imogen Poots (Baltimore), Lili Taylor (Manhunt), Tamara Podemski (Reservation Dogs), Lewis Pullman (Lessons in Chemistry), Tom Pelphrey (Ozark), Noah Reid (Schitt’s Creek), Shaun Sipos (Reacher), Isabel Arraiza (The Little Things), Olive Abercrombie (The Haunting of Hill House) και Will Patton (Horizon: An American Saga).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*