Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 1 δισ. ώρες θέασης για την τέταρτη σεζόν της σειράς Stranger Things του Netflix

*
Η τέταρτη σεζόν της σειράς Stranger Things συγκέντρωσε κυριολεκτικά το ενδιαφέρον των συνδρομητών του Netflix. Το πρώτο μέρος της έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαΐου 2022 και από την ημέρα εκείνη, τα εννέα επεισόδια του έχουν καταγράψει συνολικά 1,15 δισ. ώρες θέασης, εκ των οποίων οι 301 μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Μπροστά του βρίσκεται μόνο το Squid Game, με 1,65 δισ. ώρες.

Επιπλέον, ο νέος κύκλος επεισοδίων του Stranger Things ήταν στο top 10 93 χωρών αυτή την εβδομάδα και η δημοφιλία του συμπαρασύρει τις προηγούμενες σεζόν.


Σημειώνεται πάντως ότι το σύστημα που χρησιμοποιεί το Netflix για να μετράει τη θεαματικότητα είναι λίγο περίεργο. Η υπηρεσία παρακολουθεί τη θεαματικότητα μιας παραγωγής για 28 μέρες μετά την πρεμιέρα της, όμως τα σχετικά στατιστικά προκύπτουν από το πως κυκλοφόρησαν τα επεισόδια, ποια είναι η διάρκειά τους και μια σειρά από άλλους παράγοντες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*