Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραγωγός της σειράς Pirates of the Caribbean αφήνει το ενδεχόμενο ταινίας με τη Margot Robbie ανοιχτό

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός του κινηματογραφικού franchise Pirates of the Caribbean, δήλωσε πως μια ταινία με τη Margot Robbie εξακολουθεί να είναι πιθανή.

Το γεγονός ότι μια ταινία της σειράς Pirates of the Caribbean, με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie, είναι στα σκαριά, το γνωρίζαμε εδώ και μήνες, όμως πρόσφατα η ηθοποιός έκανε δηλώσεις που μας έκαναν να πιστέψουμε πως κάτι τέτοιο, τελικά, δεν πρόκειται να συμβεί. Παρόλα αυτά ο Bruckheimer, όχι μόνο επιβεβαίωσε πως η ταινία εξακολουθεί να αναπτύσσεται, αλλά δήλωσε και πως ανυπομονεί να τη μοιραστεί με τον κόσμο, καθώς τη θεωρεί μια πολύ δυνατή προσθήκη στον κόσμο των πειρατών της Καραϊβικής.

Ο ίδιος πρόσφατα άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο επιστροφής του Johnny Depp για μια ακόμα ταινία. Ελπίζουμε μέσα στο 2023 να μάθουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*