Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράνοια και μυστήριο υπόσχεται το trailer της ταινίας Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου

Η Searchlight Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2024.

"Το Kinds of Kindness είναι ένας τρίπτυχος μύθος, που ακολουθεί έναν άνθρωπο χωρίς επιλογές ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του. Έναν αστυνομικό που ανησυχεί ότι η γυναίκα του που αγνοούνταν στη θάλασσα επέστρεψε και δείχνει άλλος άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, που προορίζεται να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης", λέει η περίληψη.


Πρωταθωνιστούν οι: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer. Το σενάριο έχουν γράψει ο Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*