Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράνοια με το Ahsoka, το πέμπτο επεισόδιο θα προβληθεί και στα σινεμά

*
Οι fans του Ahsoka θέλουν να απολαύσουν το πέμπτο επεισόδιο της σειράς της Disney όσο το δυνατόν καλύτερα και έτσι θα προβληθεί σε επιλεγμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ComicBook, η LucasFilm θα «τρέξει» ένα εορταστικό event με τίτλο “Midseason Fan Celebration” που θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή σε ένα ειδικό site για να λάβουν το εισιτήριό τους δωρεάν. Οι κινηματογράφοι που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι συγκεκριμένοι και βρίσκονται στις ΗΠΑ. Το Ahsoka ανήκει στον κόσμο του Star Wars και ακολουθεί την ηρωίδα που φέρνει στη μικρή οθόνη η Rosario Dawson. Η πρωταγωνίστρια καλείται να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει την μεγαλύτερη απειλή στο γαλαξία και κριτικοί και fans αποθεώνουν την παραγωγή λέγοντας ότι συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο την animated σειρά Star Wars Rebels.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*