Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Parasyte: The Grey - Trailer για τη συγκλονιστική σειρά του Yeon Sang-Ho (Train to Busan) που έρχεται στο Netflix

To Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά τρόμου Parasyte: The Grey και μας δίνει μια ιδέα σχετικά με το σενάριο και τον τρόπο που τα παράσιτα κυριεύουν τους ανθρώπους. Η παραγωγή αποτελεί διασκευή του manga Parasyte, που έχει δημιουργήσει ο Hitoshi Iwaaki. Θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα video streaming στις 5 Απριλίου 2024. Σκηνοθέτης είναι ο Yeon Sang-Ho, ευρύτερα γνωστός από την επιτυχημένη ταινία Train to Busan και τη σειρά Hellbound.

Στο cast βλέπουμε δημοφιλείς ηθοποιούς, όπως οι Jeon So-Nee, Koo Kyo-Hwan, Lee Jung-Hyun και πολλοί άλλοι. Η Jeon So-Nee έχει τον ρόλο της Su-Mi’s, που προσπαθεί να βρει την πορεία της μέσω της νέας συμβίωσής της με ένα παράσιτο. Ο Koo Kyo-Hwan υποδύεται τον Kang-Woo, που ξεκινάει ένα ταξίδι με σκοπό να βρει την αδερφή του. Το τρίτο μέλος της ομάδας είναι ο Lee Jung-Hyun, που παίζει τον Jun-Kyung, τον ηγέτη της ομάδας που είναι ενάντια στα παράσιτα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*