Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Parish: Ο Giancarlo Esposito πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά του AMC (trailer)

Το πρώτο teaser trailer της σειράς Parish μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά του AMC με πρωταγωνιστή τον Giancarlo Esposito. Ο ηθοποιός των Better Call Saul και The Mandalorian υποδύεται έναν οικογενειάρχη που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν του μετά από μια σπαρακτική τραγωδία. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο AMC και στο AMC+ μέσα στο 2024.

Μαζί με τον Esposito εμφανίζονται και οι Zachary Momoh (The Nevers), Pauls Malcomson (Ray Donovan, Deadwood), Skeet Ulrich (Scream, Riverdale), Bradley Whitford (The Handmaids Tale), Bonnie Mbuil (Noughts + Crosses), Ivan Mbakop (Red Notice), Arica Himmel (Mixed-ish), Dax Rey (The Good Fight) και Amanda Brugel (The Handmaid’s Tale). Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Eduardo Canto και Ryan Maldonado (που είναι και showrunners της σειράς), μαζί με τους Esposito, Jim Poyser, Jolyon Symonds, David Morrissey, Josh Kesselman, Danny Sherman, Barry Jossen, Tana Jamieson, Theo Travers και Nicola Shindler. Πρόκειται για παραγωγή της AMC Studios, σε συνεργασία με τις A+E Studios και Thruline Entertainment.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*