Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιπέτεια επιβίωσης για τον Idris Elba στην ταινία Beast (trailer)

H Universal Pictures δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Beast, όπου πρωταγωνιστεί ο Idris Elba. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου 2022.

Ο Elba υποδύεται τον Dr. Nate Samuels, ο οποίος χώρισε πρόσφατα και επιστρέφει στη Ν. Αφρική όπου είχε γνωρίσει την πρώην πλέον σύζυγό του. Βρίσκεται ένα ταξίδι με τις κόρες τους, το οποίο είχε προγραμματιστεί πριν αρκετό καιρό. Όμως, κάτι που ξεκινάει ως ένα ταξδί αναψυχής καταλήγει σε μάχη για επιβίωση, όταν ένα λιοντάρι που διψάει για αίμα ξεκινάει να τους καταδιώκει".


Την ταινία σκηνοθετεί ο Baltasar Kormákur, σε σενάριο που έχει γράψει ο Ryan Engle και βασίζεται στο έργο της Jaime Primak Sullivan. Στο πλευρό του Elba εμφανίζονται οι Iyana Halley (The Hate U Give, This is Us series) και Leah Sava Jeffries (Percy Jackson and the Olympians).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*