Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι χαρακτήρες του Next Generation στην τελευταία σεζόν της σειράς Star Trek: Picard (trailer)

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς Star Trek: Picard του Paramount Plus σηματοδοτεί την επιστροφή γνώριμων χαρακτήρων από τη σειρά Star Trek: The Next Generation. Μέσα από ένα καινούργιο trailer του show βλέπουμε τον Patrick Stewart ως Jean-Luc Picard να χρησιμοποιεί voiceovers, προετοιμάζοντας τους fans του show για τις επερχόμενες εμφανίσεις των LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis και Brent Spiner.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε το πότε θα προβληθεί η πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων της σειράς καθώς αυτήν τη στιγμή συνεχίζει να προβάλλεται η δεύτερη σεζόν της. Στο Star Trek: Picard εμφανίζονται οι Stewart, Alison Pill, Isa Briones, Harry Treadaway, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Jeri Ryan και Orla Brady.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*