Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε o ηθοποιός Ray Stevenson, πρωταγωνιστής του Punisher: War Zone

*
Ο Ιρλανδός ηθοποιός Ray Stevenson, των Punisher: War Zone και RRR, άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 58 ετών. Τα δυσάρεστα νέα έφερε στη δημοσιότητα το Variety, αναφέροντας πως ο ηθοποιός πέθανε την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, στην Ιταλία. Τα αίτια θανάτου του δεν έγιναν ακόμα γνωστά.

Ο Stevenson γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1964 στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκίνησε την καριέρα του στα ‘90s, ρε ρόλους σε τηλεοπτικές παραγωγές. Την επόμενη δεκαετία υποδύθηκε ρόλους μεγάλων παραγωγών του Hollywood, μεταξύ των οποίων ήταν και το King Arthur του Antoine Fuqua. Στη συνέχεια συμμετείχε και στις ταινίες Punisher: War Zone (ως πρωταγωνιστής), RRR και Kill the Irishman, ενώ υποδύθηκε τον Volstagg στις ταινίες Thor του Marvel Cinematic Universe.

Τον Αύγουστο του 2023 θα κάνει πρεμιέρα η σειρά Ahsoka του Disney+, στην οποία ο Stevenson εμφανίζεται ως ο πρώην Jedi Baylan Skoll. Επιπλέον, θα εμφανίζεται και στις επερχόμενες ταινίες 1242: Gateway to the West και Cassino in Ischia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*